Team Carolina voor MLDS

Dit is de actie van Anouchka de Haas

( Lid van team: Dam tot Dam Wandeltocht (20 kilometer) )

van totaal € 750 (144%)

Wij gaan op 21 september 2019 de dam tot damwandeltocht van 20km lopen voor de MLDS voluit maag lever darm stichting. Ik zal ons even voorstellen: Carolina, slokdarmkankerpatiënt met uitzaaiingen. John, echtgenoot van Carolina. Anouchka, dochter van Carolina. Richard, schoonzoon van Carolina. Dyon, kleinzoon van Carolina.

Carolina kreeg augustus 2017 de diagnose slokdarmkanker. Onze wereld stond op zijn kop. Dit kon toch niet waar zijn, dit gebeurt alleen bij anderen. Dus niet! Na een traject van verdere onderzoeken, chemo en bestraling werd Carolina in januari 2018 geopereerd om zo volledig te genezen. De operatie ging goed. Een dag op de recovery en dan zou ze naar de afdeling gaan. Helaas krijg zij naadlekkage waardoor er de volgende nacht een spoedoperatie nodig was. Die operatie is gelukkig ook goed gegaan maar ze had een aardig jasje uitgedaan. Er kwamen steeds complicaties. Na een week op de IC mocht ze naar de verpleegafdeling om verder op te knappen. Een paar dagen voor ze naar huis mocht kregen wij te horen dat alles schoon was. Wat waren wij blij. Ze had dit alles niet voor niks doorstaan.

In augustus 2018 kreeg zij een scan (voor iets anders) maar hier kwam helaas uit dat zij uitzaaiingen heeft en ze dus ongeneeslijk ziek is. Alleen palliatieve chemo is mogelijk. Het was weer een klap. Gelukkig is Carolina super positief en genieten wij met elkaar van alles en maken we ook hele mooie herinneringen met elkaar.

Zelf is Carolina niet meer te helpen maar zij heeft wel als wens om geld op te halen voor de MLDS zodat er meer geld komt voor onderzoeken die nodig zijn om andere mensen te helpen! Zelf gaat Carolina ook mee, lopend of in de rolstoel, dit ligt eraan hoe zij zich dan voelt. Maar wij gaan met elkaar de finish halen!!! Helpt u ook mee door ons te sponsoren en Carolina haar wens uit te laten komen? Alvast bedankt! En onthoud: Ieder bedrag is welkom en uw steun is hard nodig.

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren