In actie komen voor de spijsvertering is van levensbelang

Dit is de actie van Jessica Jalink
van totaal € 250 (30%)

Hoi allemaal!

 

Helaas ben ik sinds enkele maanden gediagnosticeerd met de ziekte colitis ulcerosa. 

In de maanden dat ik dit weet, heb ik al behoorlijk veel verschillende medicatie uitgeprobeerd om te kijken wat aanslaat. Helaas is dit nog niet gelukt.

Juist omdat ik dit zelf meemaak en ik weet hoeveel energie mij dit kost en omdat ik elke dag maar weer hoop heb dat ik geen pijn heb, wilde ik bijdragen aan de maag,  darm en lever stichting.

Mijn doel is om in totaal 100 km te gaan wandelen per maand. Helaas juist door deze ziekte is het soms niet te doen om te gaan sporten,  vanwege de pijn. 

Toch wil ik ervoor gaan, help jij mij mee??

Ik waardeer het enorm. Liefs Jessica 

 

Je spijsvertering werkt keihard. Dag in, dag uit. Je spijsvertering is van levensbelang. Ze is onmisbaar voor het opnemen van alle benodigde bouwstoffen en geeft je energie. Helaas is voor bijna 2 miljoen Nederlanders hun spijsvertering geen vriend, maar een vijand. Voor die 2 miljoen Nederlanders kom ik in actie en strijd ik mee. Een hoopvolle strijd, met steeds meer fantastische instrumenten en manieren om ziekten eerder op te sporen. Alleen samen maken we oplossingen mogelijk. Medestrijder worden? Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Elke bijdrage telt!