Kilometers maken voor Guus

Dit is de actie van Wanda Catsman

( Lid van team: Kennedymars Someren )

van totaal € 2.500 (88%)

Ik ga de Kennedymars wandelen omdat ik heel benieuwd ben hoeveel mijn lichaam kan verdragen, hoe ik om ga met de vermoeidheid en de pijn en natuurlijk ook een beetje voor de prestatie.

Mijn belangrijkste drijfveer is echter mijn broer. Hij werd twee jaar geleden ziek, een alvleesklierontsteking in een vergevorderd stadium. Wekenlang lag hij in het ziekenhuis, zijn hele lijf was van slag. Toen hij eindelijk weer naar huis kwam werd hij snel weer opgenomen, er was diabetes type 3c bovenop gekomen en later bleek ook nog eens dat hij geen enzymen meer aanmaakt en zijn hele spijsverteringsysteem zijn werk niet meer doet. Dagelijks slikt hij een hele batterij aan pillen om de dag door te komen. Er is een zenuw in zijn rug platgelegd en hij krijgt regelmatig een ketamine infuus omdat hij anders niet kan functioneren vanwege de pijn in zijn buik. En zelfs met al die pillen en behandelingen is het een dagelijkse struggle om de pijn en energie te managen.

Mijn gezonde, actieve broer die altijd hard werkte in de horeca, regelmatig op zijn racefiets stapte en zelfs dan nog energie had om met zijn kinderen te spelen, moet nu per dag bekijken wat hij aankan…

Daarom wandel ik de Kennedymars voor de Maag Lever Darm Stichting om zo een bijdrage te leveren aan onderzoek en zo mijn broer een klein beetje te helpen.. Mijn streven is om 100 euro per kilometer op te halen. Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Elke bijdrage telt!