Nijmeegse Vierdaagse 2019

van totaal € 10.000 (0%)

  

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?
Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse Vierdaagse? En wil je met een extra goed gevoel de finish behalen? Loop dan voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Nederland kent 2 miljoen buikpatiënten. De MLDS staat achter hen. Het is onze missie om spijsverteringsziekten (zoals darmkanker, slokdarmkanker, alvleesklierkanker, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie) te voorkomen, te bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?
Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. Om ons in te kunnen blijven zetten voor de ruim twee miljoen patiënten met een spijsverteringziekte is er veel geld nodig. Jouw hulp hierbij is dus hard nodig. Laat jouw prestatie sponsoren en maak het verschil voor ruim 2 miljoen buikpatiënten.

Hoe helpen we jou?
Steun jij de Maag Lever Darm Stichting, dan steunen wij jou met een volledig Vierdaagse actiepakket:

  • 2 mooie Maag Lever Darm Stichting wandelshirts
  • Een eigen actiepagina waarmee je super gemakkelijk sponsoren kunt werven. Meld je aan via de 'Start actie' button op deze pagina.
  • Tips en promotiemateriaal om jouw actie tot een succes te maken
  • Strava en WhatsApp groep om trainingen te delen en elkaar te motiveren
  • Uitnodiging voor een gezellige meet & greet op ons kantoor

Meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting zorgt voor extra motivatie en inspiratie, want met elke stap help jij buikpatiënten. 

Hoe maak je jouw eigen 4-daagse sponsorpagina aan?
Op je eigen persoonlijke actiepagina kun je vermelden waarom je meeloopt en waarom je het belangrijk vindt dat mensen jou gaan steunen. Ook kun je foto's, video's en updates plaatsen en zo iedereen op de hoogte houden van je voorbereidingen en prestaties. Via jouw eigen actiepagina pagina kun je je zeer makkelijk laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. 100% van de donaties komt bij de MLDS terecht. 

Wil jij ook meelopen voor de Maag Lever Darm Stichting tijdens de Vierdaagse? 
Schrijf je dan meteen in via de button: START ACTIE
Let op: je dient wel zelf via de organisatie van de Vierdaagse een officieel startbewijs te hebben bemachtigd. 

Maak elke stap die het Vierdaagse team van de Maag Lever Darm Stichting zet nog waardevoller, door hun actie te sponsoren. Dankjewel!

 

Nog te gaan