Wanda Catsman

Kilometers maken voor Guus

( Member of team: Kennedymars Someren )

Ik ga de Kennedymars wandelen omdat ik heel benieuwd ben hoeveel mijn lichaam kan verdragen, hoe ik om ga met de vermoeidheid en de pijn en natuurlijk ook een beetje voor de prestatie.

Mijn belangrijkste drijfveer is echter mijn broer. Hij werd twee jaar geleden ziek, een alvleesklierontsteking in een vergevorderd stadium. Wekenlang lag hij in het ziekenhuis, zijn hele lijf was van slag. Toen hij eindelijk weer naar huis kwam werd hij snel weer opgenomen, er was diabetes type 3c bovenop gekomen en later bleek ook nog eens dat hij geen enzymen meer aanmaakt en zijn hele spijsverteringsysteem zijn werk niet meer doet. Dagelijks slikt hij een hele batterij aan pillen om de dag door te komen. Er is een zenuw in zijn rug platgelegd en hij krijgt regelmatig een ketamine infuus omdat hij anders niet kan functioneren vanwege de pijn in zijn buik. En zelfs met al die pillen en behandelingen is het een dagelijkse struggle om de pijn en energie te managen.

Mijn gezonde, actieve broer die altijd hard werkte in de horeca, regelmatig op zijn racefiets stapte en zelfs dan nog energie had om met zijn kinderen te spelen, moet nu per dag bekijken wat hij aankan…

Daarom wandel ik de Kennedymars voor de Maag Lever Darm Stichting om zo een bijdrage te leveren aan onderzoek en zo mijn broer een klein beetje te helpen.. Mijn streven is om 100 euro per kilometer op te halen. Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Elke bijdrage telt!

10
12/04/2023
09:36

Bea

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.